Salgs- og leveringsbetingelser

Generelle oplysninger
Elling Sko er ejet af Per Severinsen
CVR nr. 36164948
Adresse Tuenvej 24-26 Elling 9900 Frederikshavn
E-mail adresse info@ellingsko.dk
Telefonnummer 98481386 Mobil 20478771
Etableringsår 1964

Enkeltmandsvirksomhed.

Ved køb på www.ellingsko.dk.
Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde havde opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris.
Der tages forbehold for force majeure.
Skulle der mod forventning, opstå tilfælde af ikke ajourført lager, forsinkelse eller restordre, bestræber vi os på, hurtigst muligt at informere dig herom, og hvad vi kan gøre i sagen – f.eks give dig pengene tilbage.
Derudover forbeholder vi os retten til, at opdatere priser og ændre afgifter, i det omfang det er nødvendigt.
Alle priser er inkl.25% moms, hvor intet andet nævnes. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, eksl. Færøerne og Grønland. Alle kontrakter indgås på dansk.

Vi kan kontaktes på telefon 98481386 kl.10-1730 mandag-torsdag, og kl.10-16 om fredagen, eller på mail: info@ellingsko.dk, her svarer vi gerne indenfor 2 timer, i butikkens åbningstid.

Betaling
På www.ellingsko.dk kan der betales med: Dankort,Visa, Visa electron, Mastercard, JCB

Der tages ikke gebyr ved betaling på www.ellingsko.dk
Bankoverførsel på konto 5470 1243512 – Bemærk at ved betaling med bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen, læs her hvorfor.
www.ellingsko.dk sender ikke på efterkrav.
Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra www.ellingsko.dk . Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Reservation af beløb

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme.

Pengene er reserveret på dit kort eller konto indtil:

1) vi hæver beløbet, når vi sender varen, eller

2) indtil pengene bliver frigivet ifølge aftale med din kortudsteder.

  • Visa
  • Dankort
  • Maestro
  • MasterCard
  • American Express
  • JCB

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder.



Levering
Fri fragt på køb over 700 kr. i hele Danmark, dog ikke Færøerne og Grønland.

Prisen for levering ligger mellem kr.50-86. Der er også mulighed for gratis afhentning i butikken i Frederikshavn.


 [CÅN1]Ret til hvis intervallet er mindre.



Fragtpriser til udlandet er til gældende PostNords satser på www.postnord.dk
Levering sker med PostNord eller GLS. Leveringstiden i Danmark er 1-3 hverdage. Vi leverer til hele verden.
Varen(e) kan leveres hjemme, på jobbet, eller afhentes på posthuset eller i pakkeshop.

Fortrydelsesret
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på www.ellingsko.dk

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;
a) har modtaget din vare
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele


Du skal inden 14 dage fra modtagelsen, give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at maile til ellingsko@mail.dk, I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular, og sende med retur. Den finder du her og oplys dit ordrenummer.

Køber betaler selv for returfragten, som altid skal sendes direkte til Elling Sko Tuenvej 24 9900 Frederikshavn

Du kan ikke fortryde ved blot, at nægte modtagelse af varen uden samtidig, at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os, uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Det kan ikke anbefales at sende med DAO, da deres chauffør sætter pakken udenfor butikkens indgang, tidligt om morgenen inden butikken åbner. Derfor ligger pakken frit tilgængelig ud til en meget befærdet gade og fortov. Afsender bærer ansvaret for, at vi modtager pakken. Returvarer skal altid sendes til: Elling Sko Tuenvej 24 9900 Frederikshavn. Pakker sendt til pakkeshops bliver ikke afhentet.

Køber betaler selv for returfragten.

Uafhentede pakker

Hvis du undlader at hente en pakke i pakkeshop og denne sendes retur til os, skal du betale de reelle omkostninger, som fragtfirmaet pålægger os for returforsendelsen. Hvis du ønsker pakken genfremsendt, skal du betale en ny leveringsomkostning.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Varer undtaget fortrydelsesretten
Specielt fremstillet varer.

Hvis du vil være sikker på at få alle dine penge retur, så prøv venligst varen(fodtøj) på gulvtæppe. Synlige tegn på brug kan medføre en værdiforringelse. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Hvis du vil være sikker på at få alle dine penge retur, så prøv venligst varen(fodtøj) på gulvtæppe. Synlige tegn på brug kan medføre en værdiforringelse.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes hele købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, inklusiv leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Elling Sko
Tuenvej 24-26 Elling
9900 Frederikshavn
Danmark

Du kan også fortryde købet ved, at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse, mod forudgående aftale.

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du bedes vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores formular/standardfortrydelsesformular

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Pakker sendt til pakkeshops vil ikke blive afhentet.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på www.ellingsko.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået, som følge af en fejlagtig brug af produktet, misligholdelse, eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Vi foretrækker PostNord eller GLS, men ingen krav. Vi afhenter ikke pakker sendt til pakkeshops. Husk at få en kvittering for afsendelsen, så vi kan tilbagebetale dine omkostninger.

Varen sendes til:
Elling Sko
Tuenvej 24-26 Elling
9900 Frederikshavn
Danmark

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Pakker sendt til pakkeshop, vil ikke blive afhentet.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.


Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation. Husk at give os din mailadresse.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os på www.ellingsko.dk har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Elling Sko og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og webmaster for Elling Sko har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på www.ellingsko.dk er Elling Sko

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne, og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.ellingsko.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre.

Som registreret hos Elling Sko har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Elling Sko via e-mail info@ellingsko.dk

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Elling Sko på mail: ellingsko@mail.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Oplysning om klagemuligheder
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Elling Sko på info@ellingsko.dk eller på telefon 98481386.                                                        Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk 

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig
relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her –
http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@ellingsko.dk

Handelsbetingelserne er senest opdateret d.30/10-2020