Salgs- og leveringsbetingelser

Generelle oplysninger
Elling Sko er ejet af Per Severinsen
CVR nr. 36164948
Adresse Tuenvej 24-26 Elling 9900 Frederikshavn
E-mail adresse ellingsko@mail.dk
Telefonnummer 98481386
Etableringsår 1964

Ved køb på www.ellingsko.dk.
Elling Sko/www.ellingsko.dk tager forbehold for åbenlyse tastefejl med priser på varer,
Der tages forbehold for leveringssvigt, som følge af force majeure, samt udsolgte varer.
Skulle der mod forventning, opstå tilfælde af ikke ajourført lager, forsinkelse eller restordre, bestræber vi os på, hurtigst muligt at informere dig herom, og hvad vi kan gøre i sagen – f.eks give dig pengene tilbage.
Derudover forbeholder vi os retten til, at opdatere priser og ændre afgifter, i det omfang det er nødvendigt.
Alle priser er inkl.25% moms, hvor intet andet nævnes. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, eksl. Færøerne og Grønland. Alle kontrakter indgås på dansk.

Betaling
På www.ellingsko.dk kan der betales med: Dankort,Visa, Visa electron, Mastercard, JCB

Der tages ikke gebyr ved betaling på www.ellingsko.dk
Bankoverførsel på konto 5470 1243512 – Bemærk at ved betaling med bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen, læs her hvorfor.
www.ellingsko.dk sender ikke på efterkrav.
Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra www.ellingsko.dk . Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Levering
Fri fragt på køb over 600 kr. i hele Danmark, dog ikke Færøerne og Grønland.

Fragtpriser til udlandet er til gældende PostDanmark satser på Postdanmark 
Levering sker med PostDanmark eller GLS. Leveringstiden i Danmark er 1-3 hverdage. Vi leverer til hele verden.
Varen(e) kan leveres hjemme, på jobbet, eller afhentes på posthuset eller i pakkeshop.

Fortrydelsesret
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på www.ellingsko.dk

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;
a) har modtaget din vare
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele


Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at maile til ellingsko@mail.dk, I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her og oplys dit ordrenummer.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varer undtaget fortrydelsesretten
Specielt fremskaffet varer.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Det vil sige KUN PÅ GULVTÆPPE. Dette gælder selvfølgelig kun fodtøj.

For at modtage købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, kun på gulvtæppe, men ikke tage den i egentlig brug. Den må ikke have synlige tegn på brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes hele købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, inklusiv leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Elling Sko
Tuenvej 24-26 Elling
9900 Frederikshavn
Danmark

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse, mod forudgående aftale.

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores formular/standardfortrydelsesformular

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på www.ellingsko.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået, som følge af en fejlagtig brug af produktet, misligholdelse, eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Vi foretrækker PostDanmark eller GLS, men ingen krav.

Varen sendes til:
Elling Sko
Tuenvej 24-26 Elling
9900 Frederikshavn
Danmark

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.


Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation. Husk at give os din mailadresse.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os på www.ellingsko.dk har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Elling Sko og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og webmaster for Elling Sko har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på www.ellingsko.dk er Per Severinsen
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.ellingsko.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre.

Som registreret hos Elling Sko har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Elling Sko via e-mail ellingsko@mail.dk

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Elling Sko på mail: ellingsko@mail.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
Forbrugerklagenævnet kfst Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby kfst@kfst.dk
41 71 5

Oplysning om klagemuligheder
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Elling Sko på ellingsko@mail.dk eller på telefon 98481386.                                                        Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk 

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig
relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her –
http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse ellingsko@mail.dk